Monday, July 25, 2011

SUJI SUJI GA CONTEST ( AKU DAN BAJU KURUNG )


terima kasih pada nabila faryzza kerana menjemput saya menyertai contest AKU DAN BAJU KURUNG ...bukan la nak kata lawa sangat pakai baju kurung tapi mungkin agak manis..hehe..ye la mana tau dapat free baju kurung..( berangan je lebih )....rezeki sape tau kn...:)


jom la memeriahkan anggun manis berbaju kurung click sini

saya xbanyak pakai baju kurung..so pilih punya pilih...nie je yg ada gaya2 model walaupun x cukup ketinggian..hehehe


gadis melayu la konon..combinasi biru dan pink ..:) hehe

nak cerita sikit pasal baju nie...sekarang zaman moden tapi rasa kembali ke zaman dulu2 sebab sekarang stail remaja pakai baju cotton xkesah la jenis apa pun janji cotton termasuk la saya..:)..ok berbalik pada baju ini...baju nie baju kurung moden...bukan beli tapi made from my sister..dia ambik fesyen dan pakaian dekat kolej komuniti...so dia la yg buat..dekat leher , tangan n bawah baju 2 ad labuci warna pink tapi x nmpk sgt la dlm pic..baju ni salah satu sample tempahan kalau ad yg nak tempah baju dekat kakak saya...bagi saya simple tapi nice la...

saya nak tag pic nie buat kawan tersayang

suha
wanie
rose
nabila
hani

8 comments:

  1. goodluck jugak..semoga xyah beli baju raya ..hehehe

    ReplyDelete
  2. Gud Luck ye...
    Thanks join our contest..
    xoxo

    ReplyDelete
  3. wah... keep smiling if it ur in sad... always think positif it will make u smile...

    follow back ye my blog...

    ReplyDelete
  4. gud luck..:) sike tgk owg pakai baju kurung :)

    ReplyDelete
  5. macam sama dengan gambar kartoon tuh....

    ReplyDelete